Στις μέρες μας, με τον δείκτη εγκληματικότητας να αυξάνεται εκθετικά, αυξάνεται και το αίσθημα ανασφάλειας. Έτσι η ανάγκη προστασίας της ιδιωτικής περιουσίας είναι σχεδόν επιτακτική.Tα συστήματα ασφαλείας (παρακολούθηση – συναγερμοί) έρχονται να “ανακουφίσουν” το αίσθημα ανασφάλειας, ειδικά σε περιπτώσεις παρατεταμένης απουσίας μας από τον συγκεκριμένο χώρο (πχ. εξοχικό, απουσία λόγω διακοπών κ.α).
Η αγορά ενός τέτοιου συστήματος, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σαν ένα περιττό έξοδο, αλλά σαν μια επένδυση που θα εξασφαλίσει το απαραβίαστο της ιδιωτικότητας του χώρου.
Στην κοινή γνώμη βέβαια ισχύει το αντίθετο. Θα ακούσουμε πολλούς να ισχυρίζονται πως ένας συναγερμός δεν θα αποτρέψει τον επίδοξο κακοποιό να εισβάλλει στο χώρο μας. Στην πραγματικότητα όμως είναι πάμπολλα τα παραδείγματα που αποδεικνύουν πως ο συναγερμός “έκανε την δουλειά του” προλαμβάνοντας ή αποτρέποντας μια εν εξελίξει παραβίαση.

ComputerBeast

Το Τμήμα Συστημάτων Ασφαλείας της ComputerBeast θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας, μέσα από μια γκάμα συναγερμών (Κέντρα και περιφερειακά) αλλά και συστημάτων παρακολούθησης (CCTV και IP Camera)
“Kλείστε” την πόρτα στους επίδοξους εισβολείς!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *