Η εγκληματικότητα τίνει να γίνει αποδεκτό κομματι της καθημερινότητας μας και όπως λέει και ο σοφος λαός “όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, θα καεί και το δικό σου”. Για να μην περιμένουμε λοιπόν να έρθει η σειρά μας, ας είμαστε προνοητικοί.Η ComputerBeast προτείνει να εγκαταστήσετε ένα σύστημα παρακολούθησης. Οι κάμερες όχι μόνο θα αποτρέψουν μια ενδεχόμενη παραβίαση αλλά θα μας δώσουν και την δυνατότητα επιτήρησης του χώρου κατά την διάρκεια της απουσίας μας, είτε όταν θα έχουμε επιστρέψει μιας και οι συσκεύες καταγραφής (DVR) μας παρέχουν την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στο αρχείο (υπο περιπτώσεις μπορούμε να έχουμε αρχειο και ενός μήνα!!!) είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω Ιnternet από το PC ή το κινητό – tablet.

Οι τύποι κάμερας που χρησιμοποιούνται ποικίλουν ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης και τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι βασικές κατηγορίες είναι δυο

  1. Κάμερες IP που συνδέονται απευθείας στο internet χωρίς να παρεμβάλλεται κάποια συσκευή καταγραφής
  2. Συμβατικές κάμερες με την παρεμβολή καταγραφικού, δίχως αυτό να σημαίνει την μη ύπαρξη δυνατότητας σύνδεσης στο διαδίκτυο

Από εκεί και έπειτα, οι επιλογές είναι δεκάδες. Εσωτερικού εξωτερικού χώρου, υπέρυθρες, υψηλής ανάλυσης για ευκρινέστερη εικόνα, ασύρματες – ενσύρματες, κλπ.

ComputerBeast

Απευθυνθείτε στo Tμήμα Συστημάτων Ασφαλείας της ComputerBeast και οι τεχνικοί και πωλητές μας θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού βάσει των απαιτήσεών σας!

 

Συστήματα Παρακολούθησης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *