Προτεραιότητα μας είναι η δική σας ασφάλεια!

Η προστασία των ανθρώπων και του ιδιωτικού/επαγγελματικού τους χώρου είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς. Η ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη της εποχής μας για ασφάλεια, δεν ικανοποιείται μόνο με τη χρήση απλών μέσων ασφαλείας αλλά απαιτεί μια ολοκληρωμένη και συνολική λύση ασφαλείας, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες .

Στo ComputerBeast.gr σε συνεργασία με τους πελάτες μας αναγνωρίζουμε τις πραγματικές τους ανάγκες και προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες για καταναλωτές και επαγγελματίες, που διαφυλάσσουν το περιβάλλον σας αποτελεσματικά.

Η ComputerBeast, ως πρωτοπόρος εταιρεία στη τεχνολογία , υποστηρίζουμε μια σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων, ικανά να ανταπεξέλθουν και στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις .

Η εγκατάσταση των ηλεκτρονικών συστημάτων υλοποιείται από τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας, τα οποία με επαγγελματισμό και οργάνωση, ολοκληρώνουν τις διαδικασίες άμεσα, αποτελεσματικά και νοικοκυρεμένα και φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία τους και την εκπαίδευση του πελάτη στα προιοντα και παραμένει δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη υποστήριξης έχετε.

Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που διαθέτουμε και αξιοποιούμε είναι:

Συστήματα Ασφαλείας & Συναγερμού (Intruder & Burglar Alarm)
IP Κάμερες
Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (C.C.TV)
• Συστήματα Περιμετρικής προστασίας

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211-8006110 ή μέσω email στο sales@computerbeast.gr

Σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Συστημάτων Ασφαλείας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *