Βρείτε τώρα στο κατάστημα μας χιλίαδες Refurbished Laptop …

TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ RΕFUBRISHED?.Ανακατασκευασμένοι (Refurbished) υπολογιστές είναι υπολογιστές που έχουν επιστραφεί στον κατασκευαστή . Αυτοί οι υπολογιστές ελέγχονται και πωλούνται στους καταναλωτές με έκπτωση  40-60%.Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσε να μην υπάρχει τίποτα λάθος με τους υπολογιστές αυτούς.Απλά μπορεί τελικά να μην άρεσε το προϊόν στον πελάτη, και έτσι να το επέστρεψε εντός της περιόδου εγγύησης.Σε περιπτώσεις όπως αυτή ο κατασκευάστης αφού το εμπόρευμα έχει ανοιχθεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα το πουλάει σαν ανακατασκευασμένο( Refurbished ).Σε κάθε περίπτωση οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές λειτουργόυν το ίδιο καλά όπως και οι νέοι.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ? Πολλοί απο μας θέλουμε και ειδικά στις εποχές που διανύουμε προσπαθούμε να παρέχουμε στους εαυτούς μας τις φθηνότερες λύσεις με την  καλύτερη δυνατή ποιότητα και αξιοπιστία.η λέξη “Ανακατασκευασμένοι” υπολογιστές μπορεί να λειτουργεί αρνητικά στην σκέψη μας ως “μη αξιόπιστοι” ,όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Τα προιόντα είναι απολύτως αξιόπιστα και τα περισσότερα συνοδεύονται απο εγγυηση 12-24 μήνες.

ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Μ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ? Στον τομέα της πληροφορικής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βγαίονουν συνέχεια αναβαθμισμένα μοντέλα σε κάθε “κομμάτι”του υπολογιστή.Οι περισσότεροι απο μας τον χρησιμοποιούμε για βασικές καθημερινές λειτουργίες (π.χ internet).Παρολα αυτά υπάρχουν ανακατασκευάσμενοι υπολογιστές με πολύ αξιόλογες και μεγάλες δυνατότητες για επαγγελματική χρήση.

Σε κάθε περίπτωση η αγορά ενος ανακατασκευάσμενου υπολογιστή συμφέρει αφου εξοικονομεί αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων.

Refurbished Laptop